Over ons

Garage Bennekom is een garage waar interesse in de techniek en aandacht voor de klant voorop staan. Eigenaar Albert Blotenburg startte hier in 1994 als monteur bij destijds Garage van Barneveld. Sinds 2007 is hij de eigenaar van Garage Bennekom. Met een enthousiast team zijn zij u graag van dienst en besteden ze veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto. 

Servicegerichtheid, persoonlijke aandacht en onderhoud op maat zijn de kernwoorden voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Albert en zijn team kijken naar de klant en auto en u ontvangt van hen altijd een eerlijk advies. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

BOVAG

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Wij zijn Autovakmeesters

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties.

Het team autovakmeester Bennekom